De Taveerne en het fort zijn geopend van woensdag t/m zondag, vanaf 10 uur.
Het fort sluit om 17 uur, de Taveerne om 18 uur. 

Tentoonstellingen 2017

Cities of Glass
Een tentoonstelling georganiseerd door het Nationaal Glasmuseum Leerdam in samenwerking met De Glasblazerij, Royal Leerdam Crystal en De Oude Horn.
9 juli – 24 september 2017

Stilleven 
102 vazen van 99 kunstenaars
Een tentoonstelling van Frank van der Linden 
29 april - 24 september 2017

Inundatie- en Mobilisatiekamer
Een dommekracht, baggerbeugel en een schotbalk. Wat zijn het en wat doen ze in een fort? Antwoord op deze en andere vragen vind je in KunstFort Asperen waar vanaf 17 juni 2017 een permanente tentoonstelling 
over mobilisatie en inundatie is te zien in twee fortkamers. 

Lees meer...

ACTUEEL

Dansen met TriANGO
Soms bedachtzaam, soms energiek, altijd met de passie die de tango kenmerkt. TriANGO speelt en zingt stukken uit de meer dan honderdjarige geschiedenis van de tangomuziek. Kom heerlijk dansen op zondag 20 augustus tussen 14.00 en 17.00 uur bij het Cultuur Café. Lees meer.


Kunstrondleiding
Ineke Hagen - kunsthistoricus én vrijwilliger bij KunstFort Asperen - geeft op 27 augustus en 17 september rondleidingen bij de tentoonstellingen ‘Stilleven’ en ‘Cities of Glass’. Start: 14.30 uur. Duur: ongeveer 1 uur. Aanmelden is niet nodig, kosten zijn €7,50 inclusief entree fort.

Combitickets Cities of Glass
Losse kaartjes voor de tentoonstelling in KunstFort Asperen zijn voor €6,- te koop bij de kassa van het fort. Combitickets voor de tentoonstellingen in KunstFort Asperen en het Nationaal Glasmuseum samen zijn voor €17,50 - alleen online - te verkrijgen via deze link

Toegankelijkheid fort
De tentoonstelling Cities of Glass - op de eerste verdieping van het fort - is niet toegankelijk voor minder validen.