Word vriend van KunstFort Asperen

Kijk je uit naar de start van het fortseizoen wanneer de vleermuizen zijn vertrokken en KunstFort Asperen zijn deuren opent voor exposities? Geniet je van de Taveerne, het Cultuur Café, hecht je waarde aan het linielandschap en het militaire erfgoed van de Nieuwe Hollandse Waterlinie?

Word dan naast bezoeker ook vriend van ons fort. Je steunt het beheer en behoud van het erfgoed en je maakt het mogelijk onze culturele traditie verder vorm te geven.
In ruil voor je steun en vriendschap ontvang je:
- Een vriendenpas waarmee je gratis onze exposities kunt bezoeken
- Een exclusieve rondleiding (voor jou en een introducé) tijdens onze jaarlijkse vriendenbijeenkomst
- Uitnodigingen voor openingen van exposities

Je wordt vriend van KunstFort Asperen voor € 35,- per jaar. Uiteraard kun je er ook voor kiezen een grotere bijdrage te leveren.

Doe je mee? Vul hieronder je naam, e-mailadres en het bedrag in. Volg het betalingsproces en je bent direct vriend van KunstFort Asperen. Tot wederopzegging sturen we je jaarlijks een factuur. Het betalingsproces maakt gebruik van iDEAL, het betalingssysteem van de Nederlandse banken (ABN AMRO, ASN Bank, ING, Knab, Rabobank, Regiobank, SNS, Triodos, Van Lanschot en Bunq). Indien je geen gebruik kunt maken van iDEAL, stuur ons dan een e-mail. 

Wil je liever zakenvriend worden of heb je andere vragen? Stuur een e-mail met je naam en contactgegevens, dan hoor je snel van ons.Ja, ik wil vriend worden!