Word zakenvriend van KunstFort Asperen

KunstFort Asperen is een monumentale plek voor hedendaagse kunst. Sinds dertig jaar organiseert het fort in de zomermaanden spraakmakende exposities in een decor van militair erfgoed en het landschap van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Om het beheer en behoud van dit erfgoed mogelijk te maken willen we duurzame contacten tussen het fort, bedrijfsleven en maatschappelijke en culturele organisaties tot stand brengen. Zo kan het KunstFort zijn draagvlak vergroten, nieuwe projecten opzetten en een breed publiek aan zich binden.

Voelt uw bedrijf zich betrokken bij het KunstFort, het linielandschap of het militaire erfgoed van de Nieuwe Hollandse Waterlinie? Word dan zakenvriend van KunstFort Asperen.

U wordt zakenvriend voor € 750,- per jaar. Het KunstFort heeft een ANBI-status, doneren kan daarom fiscaal aantrekkelijk zijn. In ruil voor uw steun en vriendschap ontvangt u:

- Twee vriendenpassen waarmee u gratis onze exposities kunt bezoeken
- Vermelding van uw bedrijfslogo of -naam op onze website
- Huur van de Taveerne tegen een vriendenprijs
- Een avond per jaar gratis gebruik van de Taveerne voor ontvangst van uw relaties (inclusief personeel en rondleiders, exclusief catering)
- Uitnodiging voor de jaarlijkse Vriendenborrel

Wilt u liever in natura bijdragen? Bijvoorbeeld door uw expertise in te zetten, materiaal of arbeid te leveren, een samenwerkingsverband aan te gaan of op andere manier? Ook daar zijn we ontzettend blij mee. Wilt u meer informatie of wilt u dat we contact met u opnemen om eens verder te praten?

Stuur een e-mail met uw naam en contactgegevens, dan hoort u snel van ons.