Boeren Fort Fair
Zaterdag 23 september 2017 van 11.00 tot 17.00 uurFoto: Anserum Art Photography|
               
Net voordat de deuren van het fort sluiten om plaats te maken voor de vleermuizen, organiseert KunstFort Asperen op zaterdag 23 september de tweede editie van de Boeren Fort Fair. Dit jaar in samenwerking met De Plantage, centrum voor de kunsten Tiel, die in het kader van Muzikale Monumenten 4 concerten van regionale muziekgezelschappen aanbiedt.

De omwalling van het KunstFort staat die dag vol kramen met producten van het platteland, zoals vruchtensappen, jams en chutneys, boerderijzuivel, eieren, jams, worst, wijn, likeur, bier, imkerij-, moestuin- en bakproducten. Ook is er speciale aandacht voor bijzondere huisvlijt en voor organisaties die een nauwe band hebben met erfgoed, flora of fauna.

Wat maakt een Boeren Fort Fair op het KunstFort zo bijzonder?
De 5 thema’s: historie, kunst, cultuur, natuur en vleermuizen! Voor liefhebbers van historie en erfgoed biedt het fort spannende gangen, kamers waar tijdens de mobilisatie is geleefd, cultuurhistorische rondleidingen in het fort en langs de unieke waaiersluizen, nissenhut, wapenplaats en groepsschuilplaatsen. Kunstliefhebbers genieten van de bijzondere glazen koepel, de vazenexpositie ‘Stilleven’ en de internationale glasmanifestatie ‘Cities of Glass’. Voor kinderen is er een educatieve fotospeurtocht en theater. Tot slot is in de nissenhut een vleermuisexpositie ingericht. De 5 thema’s maken een bezoek aan het KunstFort, de Taveerne, de Boeren Fort Fair en Muzikale Monumenten tot een uniek uitje.

Deelname
Deelnemers hebben keus uit een grondplaats met en zonder marktkraam buiten op de omwalling. Grondplaatsen zonder kraam mogen naar eigen inzicht worden ingericht. Wel stellen we een creatieve en verzorgde uitstraling op prijs.

Prijzen
Een grondplaats van 4 x 2 meter kost €23,-
Huur van een marktkraam van 4 x 1.75 meter met overkapping € 45,-
Eventueel elektra à € 3,-
Genoemde prijzen zijn exclusief btw

Aanmelden
Wilt u als ondernemer, producent of organisatie deelnemen aan deze tweede editie van de Boeren Fort Fair? Dan kunt u zich vóór 18 juli 2017 aanmelden bij Lia van Vredendaal: lia@kunstfortasperen.nl | 06 20052477. 
Wees er snel bij, want vol = vol. 

Optredens
11.00 uur Betuws Blaas Quintet
12.00 uur Klubo Akordiona
13.30 uur Tzjill Kinder- en jongerenkoor
15.30 uur Ad Astra