Organisatie

KunstFort Asperen wordt beheerd door de Stichting KunstFort Asperen (SKFA). De stichting heeft een bestuur op vrijwillige basis. De organisatie leunt op een flinke groep vrijwilligers die zorgt dat het KunstFort in het seizoen van april t/m september van woensdag tot en met zondag open is voor publiek. De Taveerne valt onder de Stichting KunstFort Asperen en wordt professioneel aangestuurd.

Bestuur
Joke van Hengstum (secretaris a.i.)
Zelfstandig gevestigd interieurarchitect en lichtadviseur, was lid van vele besturen in kunsten en vormgeving
joke@kunstfortasperen.nl

Erik Luermans (voorzitter)
Kunsthistoricus, werkzaam als adviseur voor kunst, erfgoed, architectuur en landschap
erik@kunstfortasperen.nl

Floris Veraart (penningmeester)
Econoom 
floris@kunstfortasperen.nl

Lia van Vredendaal (lid)
Organisatiepsycholoog
lia@kunstfortasperen.nl

De Taveerne
Hetty van de Berg
detaveerne@kunstfortasperen.nl

Website en redactie
Mieke Prinse
info@kunstfortasperen.nl

Vrijwilligers
KunstFort Asperen heeft een enthousiast team van vrijwilligers. Zij begeleiden de dagelijkse gang van zaken en helpen mee bij evenementen. De taken van de vrijwilligers zijn in diverse onderdelen opgesplitst:  beheer en onderhoud, rondleiding en tentoonstellingen, de Taveerne, PR & communicatie en educatie.

Gerda Bernink, Sylvia Braamhorst, Henk Broxterman, Joseph Chikido, Mieke Fassbender, Albert Folkerts, Elly Fuchs, Anja Gereke, Willem Heemskerk, Eelco Hoekstra, Marij Kabel, Jolande Koole, San Kranenburg, Karin van Leeuwen, Tanja Markus, Ko Mastenbroek, Ben van Middelkoop, Ben Molthoff, Esther Paauwe, Ton Scheepmaker, Wijnand Schinkel, Teus van Toorn, Gerda van Toorn, Arina van Zijl - Bogerd, Hennie van Zijl, Roel Zondag, Bernadette Zwijnenburg.


KunstFort Asperen wordt gesponsord door: